Access Systems is uw specialist op het gebied van preventieve vervanging, onderhoud en conformiteit van uw apparatuur, ongeacht het merk en of het product al dan niet door onze technici is geïnstalleerd.

ZORG ERVOOR DAT U ALTIJD AAN DE NORM VOLDOET

Een regelmatige inspectie van uw installaties is een wettelijke verplichting. Bij een ongeval kan een onderdeel in slechte staat verhinderen dat uw verzekering tussenbeide komt. Daarom zal de technicus u tijdens de service ook informeren over de eventuele noodzaak om een onderdeel te vervangen als het te beschadigd is om nog te worden gerepareerd. Door deze preventieve vervanging kunnen belangrijke problemen in de toekomst worden vermeden.

DE VEILIGHEID VAN UW WERKNEMERS EN UW BEDRIJF GARANDEREN

Voorkom slijtage van producten en hun onderdelen en voorkom onverwachte storingen en defecten. Wie slijtage zegt, zegt ook gevaar! Een poort die hapert, een laadklep die breekt ... Defecte uitrusting kan ernstige gevolgen hebben voor uw veiligheid en die van uw medewerkers.

WAARDEVOLLE BESPARINGEN REALISEREN

Als u uw uitrusting nu repareert of vervangt, kunt u op lange termijn kosten besparen. Dankzij gepland onderhoud en het vervangen van onderdelen tijdens onderhoudsbeurten kunt u de levensduur van uw installaties verlengen en storingen, stillegging en

energieverliezen voorkomen. Bovendien kunnen onze technici, dankzij de grote voorraad van producten waarover ze beschikken, deze onmiddellijk vervangen en u behoeden voor extra kosten voor onderhoud en verplaatsing. Ten slotte bespaart u tijd en geld doordat u geen technicus hoeft te bellen voor noodreparaties.

DE VOORDELEN VAN PREVENTIEVE VERVANGING VAN SLIJTAGEONDERDELEN
  1. Voorkom het risico van onverwachte en dure storingen
  2. Besparingen realiseren
  3. De levensduur van uw producten maximaliseren
  4. Het risico van lichamelijk letsel en materiële schade beperken
  5. Energieverliezen voorkomen
  6. Voldoen aan wettelijke verplichtingen

 

Het onderhoudscontract maakt uw leven gemakkelijker

Het Onderhoudscontract is de ideale oplossing om de duurzaamheid van uw installaties, de naleving van de normen en de veiligheid van uw werknemers te garanderen. Dankzij dit systeem geniet u van een hele reeks diensten: veiligheidscontrole, regelmatig onderhoud, normering, vaste onderhoudsprijs, ...

Contacteer ons voor meer informatie over alle voordelen van het onderhoudscontract!

Contacteer ons voor meer informatie!

Een offerte?